Storing op Facebook maakt liken en posten onmogelijk

Facebook storing oktober 2013
Het schijnt dat de productiviteit bij bedrijven wereldwijd zojuist met minimaal 20% is gestegen. Facebook kampt namelijk met een storing die het voor veel gebruikers onmogelijk maakt om posts te plaatsen of dingen te liken. Uit verveling zijn mensen maar echt aan het werk gegaan.

Hoewel niet alle gebruikers van Facebook lijken te zijn getroffen door deze storing is het wel een probleem dat zich wereldwijd voordoet.

De problemen ontstonden rond een uurtje of 2 en houden nog steeds aan. Op de storingspagina van Facebook is nog geen officiële melding te vinden, maar het is wel opvallend dat de foutmeldingen met betrekking tot de API door het dak gaan momenteel.

3 reacties

  1. Ik had er ook last van. Nu moest ik dus een foto uitprinten en de gehele afdeling langs om te melden dat ze het moesten delen met hun vrienden anders ging er ergens op de wereld een zuid Congolese tulpenmug dood.

  2. Eerst wezen twijfelen om Facebook te verwijderen want a) je blijft kijken of andere iets nieuws posten en b) het levert je vrijwel niets op en kost alleen maar tijd maar nu toch maar echt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *