The Micro 3D printer is een bizarre Kickstarter-hit

De Micro, een 3D-printer
Een perfect shot in de roos, anders kunnen we het niet omschrijven. The Micro 3D printer blijkt een bizarre hit op Kickstarter.

1 miljoen na 1 dag

De makers van de budget 3D-printer hoopten begin deze week via Kickstarter 50.000 dollar op te halen, maar na één dag passeerde de teller 1 miljoen dollar. Met nog 26 dagen te gaan, staat dit bedrag op ruim 2,3 miljoen dollar, dus al 46x het gewenste kapitaal. Zo te zien heeft de wereld wel zin zelf voorwerpjes te printen. Ik zeg nadrukkelijk “voorwerpjes”, want de printer heet niet voor niets “The Micro”.

Aan enthousiasme voor de printer ontbreekt het dus niet, maar elk voordeel heeft een nadeel. Wie er als eerste bij was, kon voor 199 dollar een exemplaar reserveren. Uiteindelijk moet het apparaat 299 dollar kosten en rond november/december beschikbaar zijn. Nu de vraag zo gigantisch is, gaat dat zeker niet lukken.

Wanneer je als “early beta adopter” bereid bent 599 dollar neer te tellen, dan mag je rond oktober dit jaar een exemplaar verwachten. Daarvoor zijn op dit moment nog zo’n 400 stuks beschikbaar. Wil je ‘m al in augustus hebben, dan moet je dieper in de buidel tasten, want dat kost je 899 dollar. Volgens de huidige planning zul je er op zijn vroegst in januari 2015 eentje voor 299 dollar kunnen bemachtigen.

[gv data=”LZra5mLnXyA”][/gv]

2 reacties

  1. Jaaaaa, ik krijg er ook eentje!
    De specs zijn voor wat ik ermee wil doen perfect en de prijs is tenminste betaalbaar.
    Als je een grote 3D printer wilt hebben met alle nodige onderdelen ben je rond de 1200 euro kwijt. Beetje teveel voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *