Tien aparte dingen die je met Bitcoin kunt kopen

Tien aparte dingen die je met Bitcoin kunt kopen
Banken kunnen dan wel in het verweer komen tegen Bitcoin, of zogenaamd goedbedoelde waarschuwingen geven, de cryptomunt is nu al niet meer weg te denken. Ook ondernemers zien dat, waardoor het aantal items dat je met Bitcoin kunt kopen met de dag groeit. Apparata zet er tien op een rij.

01. Helikoptervlucht in Nederland
Heliflight Holland
Heliflight Holland is naar eigen zeggen het eerste luchtvaartbedrijf ter wereld waar Bitcoinbetalingen mogelijk zijn. “Het is voor ons nog enigszins een stap in het onbekende, maar het Bitcoin concept is wel iets waar we in geloven” aldus directeur Ton van Kempen. “Bitcoinbetalingen zijn in eerste instantie alleen voor de consumenten markt, voor de zakelijke markt verwachten we nog geen vraag naar bitcoin betalingen”. In plaats van de reguliere €49,95 voor een rondvlucht betaal je BTC 0.0609, afhankelijk van de koers.

02. Wiet
 'Hoi, graag één zakje cryptohaze'
Medicinale wietzaden aanschaffen met klinkende Bitcoin, het kan bij het Amerikaanse Geordie Seeds.

03. Dates
OK Cupid
Op de gratis datingsite OKCupid kun je sinds april van dit jaar de crypto currency gebruiken om extra diensten aan te schaffen. Bitcoin in ruil voor booty. Geen zin in dates? Geen nood. Er is ook een Bitcoinbordeel.

04. Ruimtevlucht
Spaceship Two
Virgin Galactic, de ruimtetak van Richard Bransons imperium, accepteert nu ook bitcoin. Een ruimtevlucht kost doorgaans $250.000, of rond de 251,2 Bitcoin tegen de huidige koers. Branson over Bitcoin:

“I have invested in some bitcoins myself, and find it fascinating how a whole new global currency has been created. For people who can afford to invest a little in bitcoins, it’s worth looking into. Many people and organisations are – today a Cyprus university is allowing students to pay their tuition fees with bitcoins.”

05. Een hele dure accu-op-wielen
Een hele dure accu-op-wielen
Lamborghini Newport Beach meldt op haar blog trots dat ze een witte Tesla Model S hebben verkocht en daarvoor Bitcoin accepteerden. Een elektrische auto in ruil voor een elektronisch betaalmiddel.

06. Broodje Subway
Bitcoin voor brood
In het Amerikaanse Allentown kun je een BBQ Chicken Bacon Melt, broodje Beef of een Italian B.M.T. met Bitcoin kunt aftikken. Verslag van een Bitcoinadept HIER.

07. Draper University of Heroes
KIJK ONS EENS ONCOMFORTABEL COLLEGE VOLGEN
Jup, er bestaat een school voor superhelden. Nee, er worden geen toekomstige Batmans gekneed, wel maken ze de jeugd klaar voor het harde techleven in Silicon Valley. Naast dollars kun je er ook met Bitcoin afrekenen.

08. Heel veel kroegen
Bier voor Bitcoin
Niet alleen in Britse pubs, ook oer-Hollandse kroegen accepteren de gedecentraliseerde munt tegenwoordig.

Pizza
Punten voor munten
In het Amerikaanse Vermont heeft ook de pizzatent Folino’s een Bitcoinportemonnee geopend.

Naaktfoto’s van hitsige meisjes
r/GirlsGoneBitcoin
De subreddit r/GirlsGoneBitcoin wordt omschreven als: “basically, post your naughty bits and get tipped in a digital currency”. En daar geven veel dames gehoor aan. Er worden massaal naakte foto’s geplaatst, verzoekjes ingewilligd in ruil voor wat BTC of gewoon om fooien in Bitcoinvorm gevraagd. Voor de volledigheid: er kleeft een NSFW-label aan deze subreddit.

r/GirlsGoneBitcoin

Meer weten over Bitcoin? Lees dan: Bitcoins, de digitale vervanger van klinkende munten.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *