Top 5: ’s werelds meest bizarre en luxe Apple-accessoires

Kuratas
Apple producten lijken op de één of andere manier vaak luxe accessoires aan te trekken. Apparata zet de vijf meest absurde op een rij.

Aerodream One – $560,000
Aerodream One
Met een ladder de top van je iPod-, iPad- en iPhone-dock bereiken. Wie wil dat nou niet? Uiteraard betaal je geen half miljoen voor de ladder: als je je Apple-toestel eenmaal op afspelen zet, wordt er een geluid geproduceerd waar de meesten alleen maar van kunnen dromen.

iTable – tussen $1,200 en $10,000
iTable
Deze glanzend zwarte salontafel van Kyle Buuckner Designs is een mooi stukje interactief meubel. Wat je ermee kan: touchcontroles om je muziek te laten afspelen uit de ingebouwde boxen en bekerhouders laten oplichten uit de tafel. Niet veel bijzonders, maar een tafel voor je iPhone is natuurlijk al cool genoeg. De prijs is afhankelijk van de opties die je op de tafel neemt.

iRock Chair – $1.300
iRock Stoel
Deze schommelstoel is niet eens zo opvallend, maar heeft juist een heerlijke retro uitstraling. Wat het geniale aan deze stoel is? Terwijl jij heen en weer zit te schommel, laadt de generator onderop de stoel je iPhone of iPad op. Geniale mix van antiek meubel en nieuwetijdse technologie.

iNuke Boom – $30,000
iNuke Boom
Hij weegt zo’n 320kg, heeft een hoogte van 121cm en produceert 10,000 watt. En het briljantste eraan is: hij is te bedienen via een iPod-dock. Dames helaas niet inbegrepen.

Kuratas – $1.3 miljoen
Kuratas
Oké, dit is het toppunt. Meet Kuratas. Deze 4 meter grote humanoïde is te bedienen vanuit een cockpit, óf via je iPhone. Hoe bruut is dat. Sta je dan met je bestuurbare speelgoedautootje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *