Trailer: exclusieve Carpool Karaoke van Apple in beeld

Carpool Karaoke trailer
Apple toont eindelijk beeld van het eerste grote format voor haar streamingdienst.

Een tijdje geleden startte talkshow-host James Corden met een speciaal segment in zijn show, waarin hij zelf internationaal bekende popsterren interviewde vanuit zijn auto. Onder de naam Carpool Karaoke werd het nieuwe segment een ware hit. Met name op social media waren mensen laaiend enthousiast over het concept.

De rechten van de zingende en pratende popsterren zijn vanaf eind vorig jaar echter exclusief in handen van Apple Music. De muziekdienst wil zich onder meer door Carpool Karaoke onderscheiden met exclusieve content van concurrenten als Spotify en Tidal. Tijdens de Grammy Awards gaf Apple via een trailer ons de kans om meer te weten te komen over het exclusieve kindje.

In onderstaande video valt naast de altijd vrolijke James Corden een ware kudde aan toppers te spotten, waaronder Will Smith, Ariana Grande, John Legend en nog veel meer. Voor het eerste Apple Music-seizoen van Carpool Karaoke staan er 16 episodes op het programma.

Anders dan in het originele format is James Corden niet de gastheer in alle 16 afleveringen van Carpool Karaoke. Of dit een slimme zet van Apple is, zullen we pas over een tijdje weten.

[gv data=”n2fipKCrV3I”][/gv]

UPDATE: de show wordt nog even uitgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *