Trailer: Forza Horizon 4 Fortune Island uitbreiding is bruut

Dit is de autolijst voor Forza Horizon 4
Nooit genoeg auto’s en circuits, toch?

Forza Horizon 4 is inmiddels alweer een tijdje uit en kan rekenen op veel publiek. De arcade-racer (ja, arcade) beschikt over een flinke lading aan racewagens en asfaltroutes, maar daar komt op zeer korte termijn wat nieuws bij. Fortune Island blijkt het eerste uitgebreide contentpakket wat te vinden zal zijn voor de racegame op de Xbox One.

Dit nieuws is aangekondigd tijdens de X018-persconferentie. Deze grote betaalde uitbreiding speelt zich af op een Brits eiland waar je alles aan gort kunt rijden. De heftige seizoensgebonden omstandigheden verklappen dat het om een Noordelijk gelegen locatie gaat. Je kunt zoal stormen, gevaarlijke kliffen en wat poollicht hier en daar verwachten.

Zoals we gewend zijn zit er wederom een verhaal áchter de uitbreiding zelf. In onderstaande trailer zie je wat het nieuwe pakket voor jou in petto heeft. Welke circuits en racewagens je exact in Fortune Island zitten is voor nu nog giswerk.

Forza Horizon 4: Fortune Island is bij geenszins goedkoop: de uitbreiding kost voor reguliere Forza-kopers 19,99 euro. Ben je in het bezit van een Car Pas van 35 euro, dan is de uitbreiding gratis.

[gv data=”Yl_zJMeUURQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *