Trailer onthult waar Breaking Bad-film over gaat (ongeveer)

Terug van weggeweest
El Camino zal zich focussen op de getormenteerde Jesse.

Het is bijna tot op de dag nauwkeurig 6 jaar geleden dat we Walter White en Jesse Pinkman voor het laatst zagen in een van de meer verfijnde, ziel doorborende serie-eindes ooit. Breaking Bad komt na ruim een half decennium terug in de vorm van een Netflix-film en waar we in eerste instantie alleen een teaser te zien kregen, is de nieuwste trailer iets minder cryptisch.

Spoiler alert voor Breaking Bad (alle seizoenen)

El Camino, zoals de film zal heten, zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Breaking Bad. Met die wetenschap wordt het al spannend wat er gaat gebeuren, want in de laatste aflevering zagen fans van de meesterlijke serie Walter White in elkaar zakken, waarschijnlijk dood door zijn ziekte (om nog maar te zwijgen over de kogelwond). Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat El Camino dat dubieuze einde zal invullen voor ons.

In plaats daarvan focust zo’n beetje ieder shot in de trailer zich op Jesse, die aan het einde van seizoen 5 ‘vrij wordt gelaten’ door Heisenberg. El Camino zal zich dan ook letterlijk direct na de afloop van de serie afspelen.

Maar Pinkman is uiteraard nog niet uit de gevarenzone, want hij is (vermoedelijk) de enige overlevende van de bombastische schietpartij van de finale, Felina. Met andere woorden, de politie is naar hem op zoek en de serie zal zich waarschijnlijk richten op Jesse’s zoektocht naar wraak en zijn ontsnapping aan autoriteiten.

[gv data=”1JLUn2DFW4w”][/gv]

Zoals je kunt zien zullen Pinkman, Skinny Pete en Badger van de partij zijn, alsmede de showrunner van Breaking Bad Vince Gilligan. El Camino komt op 11 oktober wereldwijd naar Netflix.

Lees ook: Deze topserie wordt omgetoverd tot game

Screen @AMC/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *