6.1-inch iPhone 12 productie begint eerder

Vanaf dit moment kun je iOS 14 op de iPhone downloaden

Vanaf dit moment kun je iOS 14 op de iPhone downloaden

Vandaag komt iOS 14 naar de iPhone en kun je deze gratis downloaden. Als het goed is heb je echter nog geen melding gekregen dat de update klaarstaat.

Dat heeft er namelijk mee te maken dat Apple de update in stapjes uitrolt. Het is gebruikelijk dat techbedrijven dit doen. Door een update per regio uit te rollen voorkomt men overbelasting van de server. Dit kan tot gevolg hebben dat een download ontzettend langzaam verloopt of erger, dat je de update helemaal niet goed ontvangt.

Voor de Nederlandse tijdzone is het zo dat je iOS 14 vanaf 19:00 kunt downloaden op je iPhone of iPad. Voor de beste ervaring is het vaak beter om even te wachten na dat moment. De kans is alsnog groot dat veel mensen om 19:00 meteen op de download knop rammen. Ook kan het zijn dat je stipt om 19:00 de update nog niet kan binnenfietsen. Het is slechts een kwestie van geduld, want de update komt er vanavond zeer zeker aan.

Speel je op safe dan is het altijd het beste om even te wachten. Vaak bevatten eerste versies van zo’n nieuw OS nog wat (kleine) bugs. Mocht dat het geval zijn met iOS 14, dan komt het techbedrijf vaak binnen enkele dagen met een nieuwe update. Door enkele dagen te wachten haal je een verbeterde versie binnen zonder die tussenstap te maken. Kun je nu echt niet wachten op iOS 14, dan staat het je vrij om natuurlijk de nieuwste versie van iOS gewoon te downloaden. (via Macrumors)

3 reacties

 1. Veel geschreeuw, weinig wol.
  Widgets, het gat dichten met Android, etc etc.
  Nou, hij staat op de Ipad pro (ipados14) en op de iphone 8 (ios14) en dit heeft niks met echte widgets te maken.
  Nog steeds bepaald Apple voor jou waar alles gaat staan, met name op de ipad met gruwelijk veel scherm ruimte kan je ze alleen LINKS plaatsen. Niks ergens op het scherm waar jij wilt.
  Vrij weinig widgets waar je wat mee kan, je kunt de apps niet resizen.
  De applibrary kan ik op de ipad helemaal niet vinden en mijn ervaring is dat ik op de Ipad nauwelijks een verschil dus merk, het voegt allemaal erg weinig toe en komt niet eens in de buurt van Android.
  Iphone 8 heeft MEER functionaliteit maar ook dit is verre van handig. Applibrary kan je niet overal activeren.

  De slimme stapel wordt ook netjes door Apple bepaald, weg halen kan wel maar wat jij erin zou willen hebben kan je dus niet kiezen.

  Het is een beetje als de notifications, liep jaren achter, men heeft het verbeterd maar is nog steeds niet op niveau.
  Dit is een beetje hetzelfde met als dieptepunt IpadOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *