Vergelijking: OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy Note 10

Vergelijking: Samsung Galaxy Note 10 vs OnePlus 7 Pro
Prijstechnisch komen de toestellen dicht bij elkaar in de buurt. Ook qua specificaties?

Recent heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10 gepresenteerd. De smartphones komt in twee smaken op de markt. Als Galaxy Note 10 en als Galaxy Note 10 Plus. Het is voor het eerst dat Samsung twee varianten van een Note-model op de markt gaat brengen. In deze vergelijking pakken we het basismodel, de Galaxy Note 10. We zetten deze tegenover de OnePlus 7 Pro.

Beide smartphones liggen qua prijs in een vergelijkbare uitvoering dicht bij elkaar in de buurt. Wat opvalt is dat de OnePlus een stuk zwaarder is in vergelijking met de Samsung. De pop-up camera van de OnePlus 7 Pro zal hier aan hebben bijgedragen. Met de Galaxy Note 10 kun je draadloos opladen, dat kan weer niet met de OnePlus. De Samsung komt net uit op de markt, terwijl de 7 Pro alweer een halfjaar oud is. Welke smartphone heb jij als voorkeur? Check de technische specificaties hieronder.

[table “246” not found /]

4 reacties

 1. Je moet hem vergelijken met de 10+ !
  Nagenoeg hetzelfde scherm formaat en resolutie ook wat gelijker qua accu en dan zie je dat ze elkaar niet veel ontlopen.

  De camera is van de 10+ wel een flink stuk beter, SD opslag, IP68 certified, Fast wireless chargen, reverse wireless chargen en natuurlijk 45W charge optie.

  Met de standaard 25W lader is hij sneller als d OP7P en met 45W zal het helemaal absurd zijn.

  En mensen laten we de Spen niet vergeten !
  Als die je niet boeit ben je beter af met een S10+ die nu net zoveel gemiddeld kost als een OP7P en dan heb je alles incl. een headphone jack.

  Kortom, qua uitdossing en features komt de OP7P niet in de buurt van de 10+.
  Qua snelheid wellicht wel want veel zaken zoals de cpu zijn hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *