Video: ‘Drone Dad’ vliegt met dochter mee naar school

Vader volgt dochter naar school met drone
Schaam jij je weleens voor je ouders? Denk dan eens aan dit 8-jarige meisje uit Tennessee, want zij heeft het pas echt zwaar.

Het arme kind werd namelijk dagelijks gevolgd tijdens haar wandeling naar school. Haar vader, Chris Early, slingerde elke ochtend zijn drone aan, zodat hij zeker wist dat zijn kind veilig en op tijd in de schoolbanken zat. Dat viel op bij de lokale media, waarna al snel ook de grotere Amerikaanse media lucht van het verhaal krengen.

Time noemde Early al de World’s Most Embarrassing Dad en hij ziet inmiddels ook zelf in dat hij zijn dochter geen plezier doet met zijn drone-vluchten. Hij stopt er dan ook mee: “Het was een leuke manier om haar te laten weten dat ik er voor haar ben, maar ik was niet van plan dit de rest van haar schooltijd te doen.”

[gv data=”qZ_2xj1wb2A”][/gv]

Nog geen reacties

  1. als je dan de tijd neemt om haar te achtervolgen (wat hij neem ik aan deed om veiligheidsredenen) had hij net zo goed in z’n auto kunnen stappen en het arme kind gewoon naar school kunnen brengen… maar ik bemoei me niet

    • @volante: Z’n dochter wilde graag een keer alleen naar school lopen zeggen ze in het filmpje 😉

      Verder zit de beste man in de reclameproductie, dus hij heeft nu heel veel gratis promotie met deze ‘stunt’. Doet ‘ie goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *