Video: je gelooft niet dat dit een game is

Get Even
Maak kennis met de nieuwe teaser voor “Get Even”.

De game wordt gemaakt door Farm51, bekend van het spel Painkiller. Stukjes van deze teaser zijn afkomstig van een geheel nieuwe graphics engine, andere stukjes zijn real-life videobeelden. Kun jij aangeven welke stukjes echt zijn?

De game moet het verschil tussen multiplayer en singleplayer doen gaan vervagen met elkaar, spelers kunnen namelijk in jouw game komen en de controle over vijanden nemen. In dat geval sta je opeens oog in oog met een vijand die door een andere gamer wordt bestuurd.

Get Even moet in 2015 op pc, PS4 en Xbox One verschijnen.

[gv data=”4dnw9dWISvw”][/gv]

Nog geen reacties

  • @MrSkyline: Inderdaad. Met alle respect maar dit is een mix van video, photoshop en een beetje highres 3D render. Het zal ook wel heel lineaire gameplay worden met ‘fantastische film ervaring’. Daar zit ik totaal niet op de wachten en ‘een geheel nieuwe graphics engine’ geloof ik ook niets van.
   Ik mis bij de huidige games de ontwikkeling van geloofwaardige physics. De enige imo die het goed doen zijn de makers van ARMA maar ook Rockstar met de GTA serie, de rest als COD zijn gewoon lineaire kijkdozen en heeft niets met realisme te maken.

   Ik zou wel tien jaar terug willen naar de tijd van Hidden & Dangerous, Richard Burns Rally etc waar de basis lag bij de echte physics simuleren, de leuke textures, 3D models/animaties komen later wel. Dan waren allang veel verder geweest.

   • @gallardogt: Ik stoor me ook aan het feit dat veel trailers en videofragmenten in de game zelf meestal erg hi-res, en super realistisch zijn. Maar meestal kan de gameplay zelf hier niet aan tegemoet komen. Erg spijtig om het mooier voor te stellen dan het is, maar waar wordt dit tegenwoordig niet gedaan (in reclame)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *