Video: Netflix verrast superfan met huwelijksaanzoek

Netflix huwelijksaanzoek
Netflix & Chill is voor dit koppel niet meer genoeg.

In het begin van je prille liefdesleven is de bioscoop een uitermate geschikt medium om een avond te vullen met degene waar je een oogje op hebt. Dankzij streamingdiensten zoals Netflix zijn spectaculaire blockbusters echter veel toegankelijker, waardoor je niet eens van je luie stoel af hoeft te komen voor een leuke avond.

Zo ook voor het koppel Conor en Kamela, dat het al zes jaar met elkaar uithoudt. Een groot deel van hun tijd samen spenderen ze op de bank met uitzicht op hun TV met Netflix. Het stel was de afgelopen tijd met het exclusieve Santa Clarita Diet. Nadat Conor na al die jaren zeker weet dat Kamela de vrouw van zijn dromen was, heeft hij het ultieme huwelijksaanzoek met Netflix in elkaar gezet.

Terwijl Kamela in de veronderstelling is dat het koppel meedoet aan een reality show, start Conor haar favoriete serie Santa Clarita Diet. In plaats van een aflevering te zien, zitten hoofdrolspelers Drew Barrymore en Timothy Olyphant op de bank, waar na een tijdje ook Conor bij aanschuift.

De Conor in de video geeft echter de eer aan de échte Conor, waarna de jongeman eindelijk aan zijn vriendin kan vragen of hij meer mag zijn dan ‘slechts’ haar vriendje. Het hartverwarmende filmpje bekijk je hieronder.

[gv data=”OynMY2JC200″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *