Virgin maakt app om te flirten met mede-passagiers

Hey girl!
Virgin wil dat je in het vliegtuig van bil gaat?

Richard Branson heeft weer iets nieuws bedacht, de excentrieke miljardair heeft blijkbaar aspiraties om love-dokter te worden. Hij heeft via zijn Amerikaanse luchtvaartmaatschappij (Virgin America) een nieuwe functie toegevoegd aan het in-flight entertainment systeem. Met die functie kunnen passagiers drankjes, snacks of zelfs complete maaltijden aanbieden aan medepassagiers.

Geïnteresseerden kunnen via een digitale kaart met alle stoelen de gewenste partner lokaliseren. Vervolgens kun je via een menu iets uitkiezen om aan te bieden, hetgeen daarna wordt gedaan door de bediening. Tevens is het mogelijk een tekstbericht toe te voegen aan de bestelling. Lid worden van de mile-high club wordt hiermee een stukje makkelijker gemaakt.

Volgens Branson is de kans om iemand aan de haak te slaan minimaal 50 procent! Indien dat zo is, dan moet hij misschien eens nadenken om de naam Virgin aan te passen?

[gv data=”M_Bes6P2isY”][/gv]

UPDATE Februari 2014: Virgin heeft ook een app gemaakt waarmee klanten tijdens de vlucht (via de wifi in het vliegtuig) met elkaar kunnen connecten op LinkedIn. Meer info in dit persbericht.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *