Volautomatische Nerf-turret. Omdat waarom niet? [video]

Dispensing Product *PlopPlopPlopPlop*
Iedereen die wel eens Portal gespeeld heeft wil eigenlijk een schattig brabbelende turret hebben. Helaas kan dat niet omdat ze nogal verboden zijn hier, en ook omdat de meeste militaire hardware nou eenmaal geen schattig stemmetje heeft. Wij bij Apparata geven jullie iets wat in de buurt komt; een computergestuurde Nerf-turret!

Dit ding begon zijn leven in een speelgoedwinkel als vrolijk geschilderde Nerf N-Strike Vulcan, totdat deze gekocht werd door Instructables-gebruiker BrittLiv, zwart geschilderd werd en samen met een Arduino-bordje nu foamy dood en verderf blauwe plekken zaait bij iedereen die er voor loopt. Tenzij, bij wijze van veiligheid, diegene een t-shirt draagt met het Instructables-logo er op.

In de video lijkt het richtsysteem goed, maar een beetje traag, te werken, maar mocht je liever handmatig pijn uitdelen, of die blafferige teckel van de buren het leven zuur willen maken, dan kan je de turret ook met een controller of een muis bedienen. Succes gegarandeerd.

De instructies zijn op Instructables te vinden, en hoewel het er simpel genoeg uit ziet nemen wij geen verantwoordelijkheid voor schade aan jezelf, anderen, of als de CIA je huis binnen komt touwladderen terwijl ze iets over massavernietigingswapens roepen.

Video:
[gv data=”C70R7oo4jMc”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *