Vooruitblik op het Apple event in september

apple-event-september-2019-verwachtingen
Dit kun je wel en niet verwachten tijdens de volgende presentatie.

Dat we tijdens het Apple Event de diverse varianten van de iPhone 11 (of iPhone Pro, zoals hij waarschijnlijk gaat heten) kunnen verwachten is geen nieuws meer.

Naast de iPhones is er echter genoeg te speculeren over. Toeleveranciers worden op zo’n moment een populaire bron. Op basis van wat zij willen gaan produceren valt namelijk af te leiden welke producten wel en niet klaar zijn. Op basis daarvan valt dan een inschatting te maken van wat we op het september event van Apple wel en niet kunnen verwachten. Wij zetten de zaken op een rij.

Dit kun je verwachten op het Apple event in september

Naast de iPhones verwacht men dat er een update van de iPad Pro wordt gepresenteerd. De laatste update was in oktober vorig jaar, maar gezien het feit dat er een sterk gerucht over een apart Mac-event in oktober gaat en er ook vast veel aandacht zal worden gevraagd voor de lancering van AppleTV is de verwachting dat de kalender geen ruimte biedt voor een iPad-event. Men acht de kans groot dat de presentatie bij de iPhones wordt gevoegd.

Op basis van dezelfde redenering verwacht men dat de nieuwe iPads in september gepresenteerd worden. De laatste update van de iPad was in maart 2018 en inmiddels zouden er nieuwe iPads met grotere schermen in voorbereiding zijn. Men heeft overigens voor 2020 al plannen voor een vouwbare iPad, dus het zou kunnen dat men de nieuwe iPads ook doorschuift naar 2020 gezien de volle kalender.

Naast de items die we wel kunnen verwachten zijn er ook Apple-producten die zo goed als zeker niet besproken zullen worden.

Tijdens het Apple event in september hoef je hier niet op te rekenen
De lancering van nieuwe MacBooks zien we waarschijnlijk niet tijdens het aankomende event. Wij zagen eerder al dat toeleveranciers hintten op een apart Mac-event in oktober 2019.

Ook hoef je geen nieuws te verwachten over de iPods, aangezien deze eerder dit jaar al opnieuw uitgebracht zijn.

Tot slot is er één grote onbekende, de Apple TV 4K. Deze televisie is in 2017 uitgekomen en lijkt sindsdien door Apple te zijn vergeten. Er is geen nieuws geweest over updates of nieuwe modellen. Overigens lijkt het publiek dit apparaat ook grotendeels vergeten te zijn. Nu Apple met TV+ een volledige TV-dienst uit gaat rollen zou een nieuwe TV wel eens de verrassing van het evenement kunnen worden. Aan de andere kant heeft Apple bevestigd dat zij de Apple TV+ connectiviteit gaat inbouwen in tv’s van andere merken, dus wellicht slaat men de eigen tv over. Wat denk jij?

Bron: Appleinsider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *