Waarom zou je €1.250 voor een iPhone 5s betalen?

iPhone 5s Marktplaats prijzen
Is er crisis in Nederland? Je zou bijna denken van niet wanneer je ziet wat sommige mensen op Marktplaats durven te vragen voor een gloednieuwe iPhone 5s. Maar liefst 1.250 euro voor een iPhone 5s 16GB, die in Duitsland ‘slechts’ 699 euro kost, lijkt redelijk absurd.

Vooruit, de benzine is duur tegenwoordig, maar zelfs met een retourtje Oberhausen in een Bugatti Veyron verstook je geen 550 euro aan brandstof. Natuurlijk is het de fanboys-n-girls iets waard om als ‘eerste’ met de nieuwe iPhone 5s te kunnen zwaaien, maar bijna 2x zoveel betalen? Over enkele maanden is het nieuwe er weer vanaf en struikel je over de nieuwe iPhone’s.

Wat voor meerprijs zou jij willen betalen om de 5s als één van de eersten te hebben? Hieronder nog even de officiële Duitse prijzen zodat je de boel in perspectief kan plaatsen.

iPhone 5c: 16GB €599, 32GB €699

iPhone 5s: 16GB €699, 32GB €799, 64GB €899

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5s_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

 1. Ik vind de Iphone een prima telefoon, Ipad doet het ook perfect. Zou geen Samsung willen, maar ik begrijp de heisa rondom de nieuwe telefoons niet. Ik zou geen cent extra betalen mocht ik zo’n 5s aanschaffen. Ga ik sowieso niet doen, als mijn 4s het volgend jaar nog doet blijf ik die gewoon gebruiken bij een nieuw abbo. Zoveel verschilt ie niet met die nieuwe Iphones. En dan zit je gelijk opgescheept met IOS7. Laat de 4s lekker doordraaien op 6, 7 bevalt me niet echt op de Ipad.

 2. Gaat prima, toen ik nog van de iPhone’s was deed ik het ook.
  Naar Frankrijk gereden, wat iPhone 4’s gehaald.

  Zelf 1 houden, andere voor 1000,- op MP. Waren binnen 24 uur na plaatsing allemaal verkocht en ik had de mijne plus de volgende zoveel gratis.

  • @integraturbo: Omdat een heleboel knurfjes denken dat dat stoer is.

   Ik zal dit nooit doen, ik zal zelf ook nooit een high-end telefoon aanschaffen, daarvoor gebruik ik hem veels te weinig, de 5 smsjes per maand, 3 telefoontjes en wat internetten, à 150mb, per maand. Daar heb je geen high-end telefoon voor nodig.
   Ik heb niet het gevoel, dat ik wat mis, als ik het niet heb, andere dingen zijn belangrijker in het leven. En zo bespaar ik wat, op nodige kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *