Wanneer kun je die peperdure Mac Pro kopen?

Dit is de nieuwe Apple Mac Pro met 6k-display
Er is nog wat onduidelijkheid.

Vorige week kondigde Apple op WWDC onder meer iOS 13, iPadOS en de gloednieuwe Mac Pro aan. Al deze nieuwe dingen komen in het najaar beschikbaar of op de markt, zo liet Apple tijdens de presentatie weten. Normaal gesproken blijft het bij deze informatie, maar er is nieuwe info naar buiten gekomen omtrent de Mac Pro.

Via de site van Apple kun je aangeven op de hoogte te willen blijven over de ontwikkelingen omtrent de Mac Pro. Hier valt ook te lezen dat de Mac Pro in september op de markt komt, merkte 9to5Mac op. Dit is opvallend, want deze info heeft Apple officieel nog niet bekendgemaakt. Het lijk dat de Amerikaanse techgigant een foutje heeft gemaakt en dat deze informatie nog eigenlijk geheim moest blijven.

De Mac Pro is gericht op de zakelijke markt en daar is de prijs ook naar. De computer is er namelijk vanaf 6.000 dollar. Meer prijzen zijn nog niet bekend, de computer kan nog niet geconfigureerd worden op de site van Apple. Het techbedrijf richt zich met deze computer op onder meer videomakers, fotobewerkers, muziekmakers en grafische ontwerpers.

Lees ook: Zo ziet Apple’s peperdure Mac Pro eruit op jouw bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *