Modern Warfare dubbel XP

Waarom je nu Warzone of Modern Warfare moet spelen

Het spelen van zowel Call of Duty: Modern Warfare als Warzone levert deze week dubbel XP op. Ook voert Infinity Ward weer een twijfelachtige update door.

Laten we er niet omheen draaien, de ontwikkeling van Warzone is tot dusver een regelrecht rommeltje. Desalniettemin is er deze week één goede reden om te game (of CoD: Modern Warfare) op te starten. Je knalt namelijk door de levels heen deze week. Ironisch genoeg krijg je de bonus omdat Inifnity Ward er een rommeltje van maakte!

Warzone en Modern Warfare dubbel XP

Als je van plan bent om een van de twee huidige Call of Duty-games te spelen, dan is dit de uitgelezen week. Omdat Infinity Ward dit weekend de game voor sommige spelers onspeelbaar zou hebben gemaakt, krijg je nu dubbel XP. Dat wil zeggen, je levelt sneller waardoor je makkelijker wapens vrij speelt. Ook level je twee keer zo snel wapens, dus dat betekent sneller attachments en betere loadouts vrijspelen. Tot slot level je ook de battle pass twee keer zo snel. Nóg meer beloningen.

Het dubbel XP event is nu live en zal doorlopen tot en met vrijdag 8 mei.

Weer een wazige update

Helaas is er ook minder goed nieuws voor de Call of Duty-fanaten. Met de nieuwste update heeft Infinity Ward de helicopters uit Warzone gesloopt. De ontwikkelaar geeft hier niet echt een reden voor, maar recentelijk wordt er wel veel geglitcht met helicopters. Mogelijk gaat het bedrijf de voertuigen wat aanpassen en/of balanceren voordat ze weer toegevoegd worden. Áls ze überhaupt weer terugkomen.

Ook wordt de playlist weer aangepast voor Modern Warfare. Onder andere GW Reinfected, Cranked 3v3 Gunfight en Ground War zijn nu niet meer beschikbaar. Andere modi, waaronder Shipment 24/7, Gun Game Reloaded en Demolition zijn dan weer wel beschikbaar. Het gejojo met game modes gaat door terwijl Warzone een belangrijk onderdeel is kwijtgeraakt. Zou ook deze update na enkele dagen weer teruggedraaid worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *