Wat je nog meer kan met de Tinder share knop

Match
Sinds kort heeft Tinder een shareknop voor profielen en daarmee kun je meer dan je denkt.

Als je lekker zit te swipen op Tinder kom je wel eens langs een profiel dat erom schreeuwt om gedeeld te worden. Moest je vroeger nog een screenshotje maken om je ‘Lekkertje Snackertje‘ door te kunnen Whatsappen aan al je vrienden, of natuurlijk aan diegenen voor wie je deze persoon de juiste match vindt. Of zoals Tinder het zelf noemt, je kunt dus Matchmakertje, eh pardon, wingman spelen.

Waar je nu dus pas willekeurige profielen kunt delen, kon je al een tijdje tegen al je maten/vriendinnen opscheppen over die ene superhete persoon waarmee je gematcht bent. En daarmee moet je toch een beetje oppassen. Want je vertelt de ontvanger niet alleen heel erg stoer dat je een match hebt. Nee, je vertelt ook de hoeveelste match dit is. Dus als jij dat aantal altijd een beetje hebt opgeblazen, dan kun je de knop maar beter even overslaan.

Maar de positieve kant is dus dat je zelf de knop dus ook kunt gebruiken om uit te vinden hoeveel Tindermatches je nou precies hebt gehad. Hoe je dat doet? Als je een match hebt, klik je op ‘share’ en dan ga je nar je messagingapp. Daar komt een berichtje klaar te staan dat je niet gaat versturen – tenzij het een belachelijk hoog getal is natuurlijk – en presto, je weet precies hoeveel matches je in de Tindergeschiedenis hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *