Wat niemand zag: PewDiePie is onttroond! [nieuw nummer]

PewDiePie-feliciteert-T-series
Na einde van campagne blijkt PewDiePie verdreven.

PewdiePie haalde in het verleden regelmatig het nieuws met ongelukkige en/of controversiële uitspraken. Hij maakte dat in snel tempo goed toen hij naar aanleiding van de verschrikkelijke aanslagen in Nieuw-Zeeland bekend maakte zijn campagne om het account met de meeste volgers te blijven te stoppen. Dit omdat de aanslagpleger in zijn livestream aan de campagne had gerefereerd.

Daarna werd het wat stiller, maar inmiddels blijkt dat de strijd ook echt gestreden is. Het account van T-series heeft de eerste plaats al een maand stevig in handen. Op het moment van schrijven heeft het account dat Bollywood-content van andere partijen streamt een voorsprong van ruim 2 miljoen abonnees. Dit inspireerde PewDiePie klaarblijkelijk. Nadat hij T-series eerder nog ’trakteerde* op het weinig cryptische B*tch Lasagna volgde nu een nummer met een vrolijke ondertoon dat (niet origineel maar wel toepasselijk) ‘congratulations’ is gedoopt, maar toch wat ’twists’ bevat. Het nummer is al meer dan 103 miljoen keer bekeken, dus we kunnen niet zeggen dat PewDiePie na het verlies van de koppositie niet populair meer is.

Ook op zijn Youtube-kanaal gaat de vlogger gewoon door met zijn filmpjes, waarbij opvalt dat hij ook over sponsors niet te klagen heeft. Schrale troost, PewDiePie is wel de vlogger met de meeste views die originele content produceert. Het account van T-series streamt namelijk vooral content van derden. Ook daar blijken de streamers trouw. Wie de videolijst bekijkt ziet dat nieuwe uploads tot 8 miljoen views in 1 dag halen.

We zijn benieuwd wie de volgende concurrent wordt. In afwachting daarvan kun je de vrijdagmiddag alvast goed beginnen met het vrolijke ‘congratulations’ van PewDiePie. Heb je zin in een leuke weekendgame? Dan kun je proberen de steken onder water naar T-series te ontdekken.
[gv data=”PHgc8Q6qTjc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *