Wat nou abonnement? Netflix komt met gratis film

Auteur: , 1 Reactie

Netflix zet weer agressieve promotie in om nieuwe leden te werven.


Gisteren werd bekend dat mensen in Nederland en België geen gratis proefabonnement kunnen krijgen voor Netflix. Je moet dus direct betalen. Anderzijds blijkt dat Netflix ook af en toe een gratis cadeautje de deur uit doet, in dit geval in de vorm van een gratis film.

Het romantische drama To All The Boys I’ve Loved Before was na de release in 2018 een stevige hit. Nu het vervolg, To All The Boys: P.S. I Still Love You, ook op Netflix staat, komt het bedrijf met een interessante marketingstrategie.

Het miljardenbedrijf biedt nu namelijk de eerste film in deze serie gratis aan, zelfs als je geen abonnement hebt! Nu zijn er tal van toffe films op de streamingdienst te checken en ik zou wel wensen dat meer films gratis aangeboden zouden worden, als voorproefje voor de sequels.

Het is niet voor het eerst dat Netflix deze strategie gebruikt. Na de release van het derde seizoen van The Crown bood de streamingdienst de eerste aflevering van dat seizoen ook gratis aan.

Lees ook: Samsung-gebruikers krijgen exclusieve Netflix content1 reactie

Mag ook wel, Vooral voor potentiële gebruikers met matige verbinding of hardware is het eigenlijk wel een must om het eerst even te proberen, En nee, een “Gratis maandje door je creditcard te koppelen” telt niet mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).