Whatsapp komt met nieuwe functie voor groepschat

Auteur: , Geen reacties
Whatsapp

Handig!

Een Whatapp-groep die enkele bestaat uit mededelingen. Dat kende we nog niet. Concurrenten als Telegram hadden deze feature al wel en nu gaat ook Whatsapp overstag. In een nieuwe update is het mogelijk om een groep op te richten, waarbij enkel de administrator zeggenschap heeft. De overige leden van de groep kunnen wel lezen, maar niet reageren.

Met deze update creĆ«ert Whatsapp kansen in het bedrijfsleven, of bij andere situaties waarbij een mededeling voldoende moet zijn. In sommige gevallen werden groepschats al op een dergelijke manier gebruikt, echter waren er altijd van die figuren die reageerden op een mededeling met ‘top!’ of ‘super!’. En als 15 mensen zo reageren wordt een groep al gauw een rommeltje.

De feature kan worden geactiveerd via de instellingen van een groupschat. De feature ‘Only Admins’ moet dan aangevinkt worden. De afgelopen periode heeft Whatsapp al meer updates doorgevoerd met betrekking tot groepschats. Meer informatie over deze nieuwtjes check je HIER.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).