Wolfgang-smartphones niet meer alleen bij ALDI verkrijgbaar

Wolfgang-smartphones-aldi-deal
De smartphones van het merk Wolfgang zijn binnenkort niet meer exclusief bij de ALDI verkrijgbaar.

Het Nederlandse smartphonemerk van Ambiance Technology verbreekt haar exclusiviteitsdeal met ALDI, zo meldt Portablegear. Tot nu toe kon je smartphones van Wolfgang alleen bij de ALDI of op de officiële website van het smartphonemerk kopen. Daar komt binnenkort dus verandering in.

Offline en online
Dan gaat het merk zich namelijk uitbreiden via andere offline- en online kanalen, zoals bol.com. Ook wordt het logo aangepast, zodat Wolfgang een nieuwe start kan maken, en hoopt men een betere positie te krijgen op de zakelijke markt.

De smartphonefabrikant is overigens niet alleen bezig met een nieuw image, zo kondigden ze onlangs aan met twee nieuwe telefoons bezig te zijn: de Wolfgang AT-AS55HD8 (5,5-inch, HD-phablet met octa-core processor en 13 megapixelcamera) en de Wolfgang AT-AS50LTE (5-inch smartphone met quad-core processor en 8 megapixelcamera en ondersteuning van 4G/LTE).

Nog geen reacties

  1. Ik ken de specs niet exact, maar de meeste van die Chinese telefoons die 4G/LTE ondersteuning bieden hebben een MediaTek soc aan boord die voor de Nederlandse markt enkel te gebruiken is op de 1800MHz frequentie. Daarmee ben je vreemd genoeg het beste uit bij T-Mobile, wat vooral deze frequentie ondersteunt, maar z’n 4G netwerk nog niet landelijk dekkend heeft. KPN gaat in de toekomst ook deze band ondersteunen, maar haalt z’n landelijke dekking nu vooral met de 800 MHz frequentie; Vodafone heeft als ik het me goed herinner vooral op de 800 en 900 MHz frequenties ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *