Wtf? Piraten zeggen sorry voor leaken Hateful Eight

Hateful Eight
Hive-CM8, het team achter de leak van The Hateful Eight, biedt zijn excuses aan aan Quentin Tarantino.

De afgelopen weken kwam een aantal DVD-screeners van grote films op torrentsites terecht. In het geval van The Hateful Eight lijken zelfs de piraten zelf te vinden dat het allemaal wat te vroeg was.

Op Reddit valt een statement te lezen van de releasegroep Hive-CM8 waarin men excuses maakt aan Tarantino voor het lekken van zijn nieuwste film The Hateful Eight, nog voordat deze in de bioscoop is verschenen. Ze zeggen daarin onder meer dat ze de film wilden delen met mensen die ‘niet rijk genoeg’ zijn om de film in de bioscoop te gaan zien en dat ze hem zelfs nog een week eerder hadden kunnen uitbrengen, maar express hebben gewacht om hem een kans te geven op box-office succes.

De DVD zou via via in hun handen zijn gekomen en niet via een hack. Ze roepen iedereen op die de leak bekeek om alsnog voor de film te betalen, in de bioscoop of op een andere manier.

Het is een rare move van Hive-CM8 omdat de sport van het leaken juist lijkt te zijn om eerder te zijn dan de concurrentie. Bovendien worden voor de andere geleakte films geen excuses aangeboden. Zouden ze soms aanwijzingen hebben dat de opsporingsinstanties hen op de hielen zitten?

Eén reactie

  1. Of het is gewoon een goede film en is het de moeite waard om er geld aan uit te geven in tegenstelling tot de gemiddelde troep die er uit hollywood komt rollen de laatste jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *