Zo bouw je een automatische Nerf-bewaker [video]

Boem
Als je zit te werken is je rug altijd onbewaakt, en hoe voorkom je dan dat je in de rug wordt aangevallen met een Nerfgeweer? Nou zo.

Met deze volautomatisch Nerf-bewaker ben je altijd veilig. Het apparaat houdt bepaalde kleuren in de gaten en mikt automatisch het Nerfgeweer op die kleur. Blijft de kleur te lang in beeld, dan schiet hij een Nerfschuimpje af. Dat kon je ook al doen met deze kit, maar die is niet echt bureaubladwaardig.

Geweldig speelgoed natuurlijk die Nerfgeweren. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar het nadeel kis altijd dat je er zelf mee moet rondlopen. En als je aan het rondlopen bent, kun je geen andere dingen doen. Daarom moet je automatiseren. Dat is precies wat deze set kan. Echt goedkoop is het overigens niet: je hebt nogal wat kit nodig.

Het begint al bij de desktop turret, die het draai en richtgedeelte mogelijk maakt. Kost $100. Maar dan kun je er nog niks mee, je hebt ook een Pixy cameraatje nodig die ook $85 kost. Dan moet je ook nog $40 uittrekken voor de automaat die de Nerfschuimpjes afschiet. Verder heb je ook nog wat tijd nodig om het geheel in elkaar te knutselen.

De volledige boodschappenlijst en de instructies vind je hier.

[gv data=”C6x-lMSKloI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *