Zo krijg je gratis 1TB op Google Drive

Ratings
Gratis een terabyte op kunnen slaan op Google Drive, dat is handig. Zo kun je het verdienen.

Restaurants en plaatsen beoordelen is iets dat veel mensen toch al graag doen op Iens of Yelp of Tripadvisor. Maar als je het doet bij Google is het veel lucratiever. Je krijgt namelijk iets terug voor serieuze reviews.

Local Guides is de Google-variant van de plaatswaardeerapps van anderen en de Amerikanen willen er flink mee doorpakken. Het is een onderdeel van Google Maps, waardoor je rondom een plaats op de kaart naar leuke dingen kunt zoeken.

De gegevens komen uit de ‘community’ en worden daardoor vaak geüpdatet (man wat is dat een lelijk woord in het Nederlands). Voor de leden van de community zijn er punten te sparen. Alleen inschrijven in de community is al genoeg om kans te maken op Google device, bijvoorbeeld een Nexus.Voor de leden die tussen de 5 en 49 punten hebben is er early acces voor nieuwe Google producten. Leden met tussen de 50 en 199 punten krijgen een eigen Badge die te zien is bij de resultaten.

Maar daarna wordt het pas echt interessant, vanaf 200 punten krijg je 1TB gratis opslag op je Google Drive (en anders haal je het hier). Als je meer dan 500 punten hebt mag je je opgeven voor Google Local Guides Summit die ergens volgend jaar gaat plaatsvinden. Hier kun je lid worden van de community.

[gv data=”puDNfWfILl4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *