Zo kun je gratis nieuwe PS4 games uitgebreid checken

Sony pop-up store
Een vette game op het oog, maar nog niet overtuigd aan de hand van beelden en trailers? Hop dan even langs in Rotterdam.

Zo vlak voor de feestdagen springt Sony Playstation slim in op de aankomende drukte. Vorige week opende het Japanse bedrijf een pop-up store in de Maasstad. Deze tijdelijke winkel laat je kennis maken met een bepaald product of concept. In dit geval de PlayStation 4 en diens games.

De bedoeling van het concept is om men een ervaring mee te geven. De winkel is onderdeel van de PlayStation 4 Epxerience Tour. Een initiatief van Sony in samenwerking met Dutch Moving Media. In de pop-up store is het niet mogelijk om games te kopen. Deelnemers krijgen na afloop wel kortingsbonnen mee die ingeleverd kunnen worden bij verkooppunten in de buurt.

De pop-up store staat opgebouwd in Rotterdam Alexandrium en telt 14 PlayStation 4 consoles met een rits aan games om uit te proberen. Tot en met 5 december kun je terecht in de stad. Hierna zal de mobiele winkel verhuizen naar het Piazza in Eindhoven. Van 18 tot en met 24 december zal Sony aanwezig zijn in de Brabantse stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *