Zo kun je jouw PS4 voorzien van een nieuw kleurtje

Faceplates voor je PS4
De PlayStation 4 is een geweldige console, maar als je een persoonlijker model wilde, dan kwam het er tot nu toe op neer dat je een dure, limited edition moest aanschaffen.

Sony komt nu gelukkig met een oplossing voor de gamers die hun console willen laten matchen met de inrichting van hun woonkamer. De Japanse techgigant komt namelijk met verwisselbare covers voor de PS4, zodat je de console kunt personaliseren met een plaat in een kleur of patroon naar keuze.

De kleuren Neon Orange, Aqua Blue, Glacier White en Red zijn vanaf 18 november aan te schaffen via de PlayStation Store. Later komen ook een gouden en een zilveren plaat beschikbaar, al is het nog niet bekend of deze kleuren in elk land op de markt komen.

De covers zijn overigens eenvoudig te verwijderen, omdat ook de harde schijf eronder verstopt zit. Je hoeft dus niet je halve PS4 te slopen om ‘m te voorzien van een nieuw kleurtje.

[gv data=”NsXzpKRKowg”][/gv]

Nog geen reacties

    • @robert110: Hangt af van de prijs … Met verf kan jij NOOIT zo’n strak en blijvend mooie kleur krijgen als gekleurd plastic.
      Zeker niet met daaronder de HDD die ook nog eens warmte produceert.

      Als zo’n ding 2 tientjes zou kosten kan je daar zelf niet voor klooien, bovendien kan je altijd weer terug naar standaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *