Zo veel afleveringen krijgt Rick and Morty nog

High-five Morty!
Wubba lubba dub dub!!

Goed nieuws voor fans van de intergalactische sci-fi-komedie, want Rick and Morty krijgt nog tientallen nieuwe afleveringen, zo meldt The Hollywood Reporter. Adult Swim, de uitgever van de show, heeft gisteren heel erg veel nieuwe afleveringen besteld.

Hoe veel, vraag je je af? Maar liefst 70. In totaal zijn er tot dusver 32 ijzersterke afleveringen (op een paar missertjes na) uitgekomen over de avonturen van supergenie Rick en zijn ietwat dommige kleinzoon Morty. Er komen dus nog eens meer dan dubbel zo veel afleveringen aan!

Dat neemt niet weg dat fans – waaronder ikzelf – beter niet onze adem kunnen inhouden, want dan zijn we verkruimeld tot koolstofdeeltjes voordat er ook maar één nieuwe aflevering te zien valt. Het duurt namelijk nog wel eventjes voordat er een nieuw seizoen komt want met het geduld en de beheersing van makers Justin Roiland en Dan Harmon zit het erg goed; tussen ieder seizoen heeft tot nu toe ongeveer 2 jaar gezeten.

Een snelle rekensessie levert daarom een mooi vooruitzicht op: als het zo door gaat kijken we nog wel minimaal een decennium (misschien zelfs twee?) naar de sci-fi-avonturen van de Sanchez-familie. Vooralsnog is nog onbekend wanneer het vierde seizoen van de hitserie gaat droppen, maar verwacht op z’n vroegst de zomer van 2019.

Tot die tijd lees je in dit artikel alles over de achterlijke fans die het fundament waren voor het Szechuan-debacle. Hier lees je het geheim achter fan-favoriet Mr. Poopybutthole. Tot slot check je hier hoe het er achter de schermen aan toe gaat en hoe veel moeite het animeren van één aflevering wel niet kost.

Screen @AdultSwim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *