Zo vet is de digitale showroom van Gran Turismo Sport

GT
Of je nu een fan bent van Gran Turismo, of je hebt er helemaal niets mee: het visuele pracht van de showroom hebben ze goed aangepakt en dat kun je niet haten.

Nog even geduld en dan ligt –eindelijk– Gran Turismo Sport in de winkels. Nee, de game zal niet meer worden uitgesteld. Polyphony heeft de marketingcampagne op volle toeren draaien en je kunt de game zelfs al voorbestellen in de PlayStation Store.

Diverse kanalen kunnen al aan de slag met het spel en delen via YouTube de nodige beelden. Zo laat PlayStation Acces zien wat we kunnen verwachten van de showroom. Polyphony heeft er werk van gemaakt, want er zijn de nodige features verwerkt in het proces. Een auto zal bijvoorbeeld in een rijdende animatie worden getoond. Als voorbeeld tonen de YouTubers het aanschafproces van de Mercedes SLS en AMG GT. Tijdens het selecteren van de kleur zie je de auto rijden in een Duitse omgeving. Op deze manier kun je direct zien of de gekozen kleur er goed uit ziet op de betreffende auto.

Het kopen van een auto moet je betrekken bij het merk. Er valt informatie te lezen over een autofabrikant en je kunt de geschiedenis bekijken. Ook zijn er tal van video’s te zien. In het geval van Mercedes is het tevens mogelijk om een virtueel bezoekje te brengen aan het Mercedes Museum. Daarnaast kun je met een Mercedes-model foto’s maken bij het museum.

Gran Turismo Sport ligt vanaf 18 oktober in de winkels. De racegame komt exclusief naar de PlayStation 4.

[gv data=”PiBSz0PVDq8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *