Zorgt bizar Nokia X6 verkoopsucces voor leverproblemen?

Nokia X gelekt
Het toestel is zo populair dat het in totaal nog geen minuut in de verkoop is geweest.

Vorig jaar hebben we enkele nieuwe spelers op de smartphonemarkt mogen verwelkomen, waaronder Essential en HMD Global. Waar Essential eerder deze week liet doorschemeren dat een twee Essential Phone nog niet zeker is, zo stijgt HMD Global met behulp van de Nokia merknaam tot grote hoogtes. Ook de nieuwe Nokia X6 is razend populair in China.

De nieuwste smartphone van Nokia is op dit moment nog exclusief voor China, maar er waren sterke vermoedens dat het apparaatje binnenkort ook in veel andere markten te bewonderen is. Het is wel te hopen dat HMD Global haar voorraad in orde heeft, aangezien de Nokia X6 deze week voor de tweede keer in enkele seconden is uitverkocht.

Enkele dagen geleden stopte de verkoop na 10 seconden en gisteren waren alle apparaten wederom binnen enkele seconden weg. De volgende verkoopdatum is nu 30 mei, waar al veel mensen op gereageerd hebben. Op dit moment zijn er meer dan 1 miljoen Nokia X6-toestellen gereserveerd.

Het is echter te hopen dat er een flinke voorraad is bij Nokia, want de bizarre populariteit in China kan er weleens voor zorgen dat wij in Europa nog heel lang moeten wachten op deze smartphone. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *