Contentoo, het platform voor de beste content

Top-kwaliteit content, maar dan schaalbaar, kostenefficiënt en snel.’ Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar met Contentoo kan het echt.

Benieuwd wat Contentoo allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

contentoo-logo

Ontdek de impact van krachtige content

In de digitale wereld is de rol van krachtige en boeiende content van enorme waarde. Dit is waar Contentoo je bij kan helpen. Contentoo biedt een uniek platform voor hoogwaardige content.

Met een team van ervaren en getalenteerde contentcreators streeft Contentoo ernaar om niet alleen informatie te delen, maar ook impactvolle verhalen te creëren. Ontdek de functies van Contentoo die jou kunnen helpen met het optimaliseren van je website.

Powered by:

Populaire tools van Contentoo

Creation Hub

Met Contentoo’s Creation Hub creëer je content die op maat gemaakt is voor je bedrijf en je doelgroepen: van pagina’s tot blogs tot social media posts.

Contentoo zorgt ervoor dat er op maat gemaakte content komt in alle geuren en kleuren. En met de AI content creater heb je binnen 10 minuten een hoogwaardig artikel. Zo hoef je nooit meer lang te wachten op je tekst.

Optimalisation Hub

Heb je al content maar kan deze wel een opfrisser gebruiken? Kijk dan eens naar de Optimalisation Hub van Contentoo. Hier worden kosten geminimaliseerd en prestaties gemaximaliseerd.

Met Contentoo wordt content geupdate zodat je pagina’s beter scoren. Je SERP kan tot wel 40% stijgen! Zo blijf je altijd een stapje voor op concurrenten.

Localisation Hub

De laatste hub die Contentoo heeft is de Localisation Hub. Wil je uitbreiden naar het buitenland en daar je producten verkopen? Een Engels- of Spaanstalige website zou je dan kunnen helpen. Contentoo heeft native speakers in allerlei talen die jou hierbij kunnen ondersteunen.

Of kies je ervoor om de Machine Translation Software te gebruiken? Werken met deze tool is eenvoudig en snel. Het enige wat. jijnog hoeft te doen is de tekst controleren. Met Contentoo breidt je moeiteloos uit naar iedere uithoek van de wereld.

Wat maakt Contentoo zo goed?

Contentoo schittert in zijn veelzijdigheid door een breed scala aan hoogwaardige oplossingen voor content te bieden, variërend van blogs en pagina’s tot pakkende social media content en uitgebreide whitepapers. Met een divers team van ervaren contentcreators die zich moeiteloos aanpassen aan verschillende branches en doelgroepen, staat Contentoo bekend als een flexibele en deskundige partner die aan de unieke behoeften van elke klant voldoet. Deze flexibiliteit maakt het ook dat Contentoo zo schaalbaar is. Het maakt niet uit of het om 1 pagina gaat of om 100: met de AI Content Creator staat het binnen no-time op papier.

Er zijn verschillende pakketten waar je gebruik van kunt maken. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt pakket is. Je kunt beginnen met het grow pakket, waar je voor €1.800,- per maand kunt genieten van de services van Contentoo. Of ga je juist voor het expert pakket, geschikt voor grote bedrijven met heel veel content. Overigens wordt er ook een gratis demo aangeboden waardoor je laagdrempelig kennis kunt maken met het systeem.

Meer weten?

Creëer pakkende content via Contentoo

De voor- en nadelen van Contentoo

Realiseer een verhoogde merkbekendheid door kwalitatieve content.

Voor vrijwel ieder type content een passend pakket.

Verschillende native speakers beschikbaar die uitbreiding naar buitenland mogelijk maken.

Goedkoopste pakket beschikbaar vanaf €1.800,- per maand.

Zoekwoordenonderzoeken of andere marketing functies niet inbegrepen.

Contentoo: jouw toegangspoort tot creativiteit

De content op je website bepaalt de vindbaarheid en zal doorslaggevend zijn in de keuze om een product te kopen. Met Contentoo zorg je er heel eenvoudig voor dat het niet meer aan je content kan liggen.

Contentoo heeft een naadloze aanpassing naar iedere branche en kan dus altijd ingezet worden. Wil je uit breiden naar het buitenland? Geen probleem! Contentoo zorgt ervoor dat je content in een andere taal beschikbaar komt. Heb je een blog nodig of moet je juist een verdiepend artikel hebben? Ook dat is geen probleem voor Contentoo.

Meer weten?

Stacksy is dé online marktplaats voor martech oplossingen

Vergelijk martech software

Semrush

Pros:
 • All-in-one functionaliteit
 • Gedetailleerde concurrentieanalyse
 • Nauwkeurige zoekwoordanalyse
 • Schaalbaar voor bijna ieder bedrijf
 • Naadloze integratie met allerlei tools

HubSpot

Pros:
 • Alles-in-één-platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Sterke support afdeling en educatieve informatie

Contentoo

Pros:
 • Contentcreatie in alle soorten en maten
 • Gepersonaliseerde AI tools
 • Toegang tot proofreaders
 • Sterke kwaliteitscontrole
 • Betrouwbare vertaaltool

Seeders

Pros:
 • Persberichten die je autoriteit boosten
 • Profiteer van het internationaal sterke netwerk
 • Naamsbekendheid laten groeien in binnen- en buitenland

Pipedrive

Pros:
 • Personaliseerbare pijplijn
 • Intuïtieve visualisatie
 • Bruikbare rapportages
 • Veel integratiemogelijkheden
Lasso Brag

Vind de geschikte martech oplossing voor jou


In de wereld van marktech software lijkt het aanbod eindeloos, wat in theorie ideaal is. Echter, de zoektocht naar de software die perfect aansluit bij jouw eisen en behoeften kan een uitdaging zijn. Wil je content verbeteren? Dan kan je het beste gebruik maken van Contentoo. Ben je juist op zoek naar zoekmachineoptimalisatie? Bekijk dan ook eens Semrush. De experts van Stacksy’s staan klaar om je te begeleiden bij het vereenvoudigen van deze keuze en het slim uitbouwen van je marketingstack. Oriënteer je, vergelijk opties en neem de tijd om reviews te lezen om de beste software te kiezen voor jouw situatie.

Behoefte aan geschikte oplossingen voor jouw challenges?

Steve van Stacksy vindt de oplossingen die jij zoekt

Zo kom je verder

Software as a Service (SaaS) is een van de oplossingen voor marketeers in de snelgroeiende en dynamische markt en diens uitdagingen. Martech software biedt integratiemogelijkheden die nieuwe inzichten bieden. De combinatie van data, slimme analyses en inzet van AI zorgen voor een verfrissend perspectief en helpt marketeers om hun campagnes naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd hoe de software nu echt verschilt, first-hand reviews lezen én advies van experts ontvangen?

Kijk verder

Semrush

Martech -> Solutions -> Semrush

Semrush is een van de grote spelers in martech. Ontdek de ins en outs van deze SaaS oplossing.

Seeders

Martech -> Solutions -> Seeders

Een slag slaan met Digital PR? Seeders geeft je merk een boost met autoritaire links en sterke content.

Hubspot

Martech -> Solutions -> Hubspot

De software van Hubspot is uitgebreid en helpt je groeien. Van marketing tot sales en klantenservice.

Het laatste nieuws over martech op Apparata