5,5-inch Huawei Ascend G7 vanaf vandaag verkrijgbaar

Huawi Ascend G7
Huawei, de op twee na grootste speler in de Nederlandse telefoonmarkt, begint vandaag met de verkoop van de Ascend G7 in Nederland. Een middenklasser voor een bescheiden prijs.

Net geen driehonderd euro

299 Euro, dat is wat de Ascend G7 moet gaan kosten. Een bedrag waar je aardige specificaties voor krijgt, zoals een 5,5-inch display (1280×720 pixels), een Snapdragon-processor met vier kernen op een kloksnelheid van 1,2 GHz, 2GB werkgeheugen, 16 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar) en een 3000 mAh batterij. Dit alles verpakt in een 7,6 mm dunnen behuizing, met een totaalgewicht van 165 gram.

Foto’s en video’s schieten doe je met een 13 megapixel camera, ondersteund door een enkele LED-flitser. Aan de voorkant hebben de Chinezen een 5 megapixel camera geplaatst, voor het betere selfiewerk. Het toestel draait op Android 4.4 en is voorzien van de nieuwste Huawei Emotion UI, EMUI 3.0. Ook ondersteund de Ascend G7 NFC en 4G. De Ascend G7 is verkrijgbaar in de kleuren moonlight silver en space gray (ja, net als Apple).

[lg_folder folder=”Huawei/Ascend_G7/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. ”Een middenklasser voor een bescheiden prijs.”

    Hij is qua specs geen haar slechter dan een willekeurig hi-end model, maarja er staat geen appel op, dus dan is het een middenklasser… logisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *