9 topgames die dit jaar nog uitkomen

Topgames-2014
De feestdagen komen langzaam maar zeker weer in de buurt, dus verschijnen er wekelijks allerlei nieuwe games. Deze 9 komen voor het einde van het jaar nog uit, en mag je absoluut niet overslaan.

Call of Duty: Advanced Warface – 04-11-2014
[gv data=”sFu5qXMuaJU”][/gv]
Een nieuw jaar betekent een nieuwe Call of Duty, maar dit jaar zou zomaar eens een grote kunnen worden. Voor het eerst wordt er een echte nieuwe engine gebruikt, wat voor de nodige grafische pracht zorgt. Bovendien is de futuristische setting met robotpakken en mechs een nieuwe weg voor de serie. Met Kevin Spacey in de hoofdrol kan het wat ons betreft al niet meer misgaan.

Super Smash Bros. for Wii U – 05-12-2014
[gv data=”EPy4vefsvcw”][/gv]
Je krijgt maar zelden de kans om Link, Mega Man, Mario en Pac-Man het te zien uitvechten in een vuistgevecht, dus iedere nieuwe Super Smash Bros. wordt altijd met luid gejuich ontvangen. Ook deze nieuwe editie belooft weer veel hilarische knokpartijen met alle bekende karakters uit het Nintendo-universum en meer.

Dragon Age: Inquisition – 20-11-2014
[gv data=”U5hWjqOXc3g”][/gv]
Op dit moment deelt EA de eerste Dragon Age gratis uit, wat natuurlijk een prima promotiestunt is voor het nieuwste deel in de serie: Inquisition. In dit tactische avonturenspel knok je met draken en monsters, terwijl je een team van helden samenstelt om het kwaad te verslaan.

Assassins Creed: Unity – 13-11-2014
[gv data=”K7DEwM7VpfU”][/gv]
Ook Assassin’s Creed is inmiddels al jaren een succesvolle jaarlijkse franchise, die met Unity (eindelijk) de Franse Revolutie als setting heeft. De game ziet er prachtig uit en is gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een nieuwe coöperatieve modus laat je samen met maximaal drie vrienden Parijs ontdekken ten tijde van de revolutie.

World of Warcraft: Warlords of Draenor 13-11-2014
[gv data=”7nqy66fAOBM”][/gv]
De populairste MMORPG ooit blijft maar doorgaan. Ook dit jaar zal een nieuwe uitbreiding voor de nodige nieuwe content zorgen, terwijl miljoenen spelers hun karakters weer naar een hoger niveau tillen met nieuwe quests, wapens en gebieden om te verkennen.

Halo: The Master Chief Collection 11-11-2014
[gv data=”qWCGN1O_0m8″][/gv]
Als je echt waar voor je geld wilt, dan moet je dit najaar voor Halo: The Master Chief Collection gaan. Deze bundel bevat HD-remakes van de eerste Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 4 en een bèta voor Halo 5. Klassieke tijden herleven op Blood Gulch dus, met opgepoetste graphics op de Xbox One.

Far Cry 4 – 18-11-2014
[gv data=”e9al_k8e93I”][/gv]
Wilde dieren, een reusachtige wildernis en een scala aan geweren om te legen op een leger aan vijanden, het recept van Far Cry werkt nog steeds geweldig, en zal met Far Cry 4 wederom voor uren en uren aan vermakelijke shootergameplay zorgen.

GTA V – 18-11-2014
[gv data=”UWzV0AFXukI”][/gv]
Grand Theft Auto V is natuurlijk al een tijdje uit op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar deze remastered versie belooft iets moois te worden. Niet alleen krijgen PC- en Xbox One en PS4-spelers eindelijk de kans om met deze toptitel van Rockstar aan de slag te gaan, op grafisch vlak is de game enorm verbeterd en zijn er ook wat kleinere zaken aangepast en verbeterd. PC-gamers zullen jammer genoeg tot januari 2015 moeten wachten op GTA V.

Project Cars – 21-11-2014
[gv data=”56eyYWVVfrA”][/gv]
Ook autofanaten kunnen voor het einde van het jaar hun gamerhart nog ophalen met Project Cars. Beelden die fotorealisme naderen, realistische wagens die zich gedragen zoals in het echt en allerlei verschillende racetypes. Met Project Cars kun je weer een hele tijd vooruit.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *