Amazon zal zijn ‘hologram’ telefoon op 18 juni presenteren

Amazon zal zijn 'hologram' telefoon op 18 juni presenteren
Dat blijkt in ieder geval uit de video die Amazon geplaatst heeft om mensen uit te nodigen voor een productpresentatie.

In de video zien we namelijk verschillende mensen naar iets kijken. Ze zijn dan ook allemaal onder de indruk van wat ze zien. Het lijkt er ook op dat ze het product draaien om het uit verschillende hoeken te bekijken. Dat zou natuurlijk kunnen betekenen dat de mensen naar een telefoon kijken met retinatracking.

De verwachte Amazone smartphone zal namelijk de mogelijkheid krijgen om 3D beelden te tonen zonder dat je daar een 3D bril voor nodig hebt. Dit doet hij door vier camera’s aan de voorzijde van het toestel die beschikken over een techniek dat retinatracking heet. Dit is overigens wat anders dan een echte 3D hologram projector.

Een andere aanwijzing is de afbeelding die op de site van Amazon wordt gebruikt. Daar zien we namelijk een deel van de foto die al eerder uitlekte. Volgens geruchten zal het toestel een 4,7″ display krijgen en gebruik gaan maken van de quad-core Snapdragon 800 processor. Aan de achterzijde zouden we een 13 megapixel camera terugzien en aan de voorzijde zou een 12 megapixel camera komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *