Apple heeft ineens een batterijpackhoesje


Steve Jobs draait zich om in zijn graf, want Apple geeft nu indirect toe dat de batterij van iPhones ruk is.

Je zou het service kunnen noemen, dat je een extra batterijtje levert voor je product. Maar zo werkt(e) Apple niet. Nergens voor nodig zou Steve Jobs gezegd hebben, we hebben een mooi product gemaakt en het doet precies wat je wilt. Vergelijk het met geen stylus voor de iPad.

Maar onlangs was die stylus er ineens toch. En nu is er dus een officieel batterijhoesje van Apple, voor de iPhone 6s. Hij heet de iPhone 6s Smart Battery Case. Hartstikke smart natuurlijk. Past ook in het rijtje met de Smart Keyboard (ook al zo’n extra die je volgens Steve nooit nodig zou hebben).

Goed genoeg gezeurd over Tim Cook, wat doet dat ding dan allemaal? Nou, het is een batterij. En een hoesje. De batterij geeft tussen de 18 en 25 uur extra leven aan je iPhone en dat is natuurlijk enorm handig. Zeker voor degene die nogal eens onderweg is, want tja wanneer is het volgende stopcontact weer in de buurt?

De hoesjes komen er in de typische hoesjeskleuren zwart (eh pardon steenkoolgrijs) en wit en zijn voor €119 te koop.

7 reacties

 1. Belachelijk veel geld, ik heb net een urban revolt 8800mah powerbank gekocht voor 23 euro.
  Kan mijn 5s met gemak 3/4x keer opladen, heb ik voor als ik een dagje weg ga met mijn cabrio neem hem voor de zekerheid mee, maar als ik s’avonds thuis kom heb ik nog altijd 50/60% stroom zonder geladen te hebben.

 2. Maak die volgende telefoon gewoon een paar millimeter dikker en stop er een fatsoenlijke batterij in, niemand boeit het iets of hun iphone “de dunste telefoon” ooit is.

 3. jullie vergeten nog een paar belangrijke punten:
  1: geen makkelijke aan/uit switch waarmee je zelf bepaald wanneer de externe battery in kickd. de concurenten hebben dit bijna allemaal.
  2: een notificatie ledje is aanwezig, maar zit aan de BINNENKANT van het hoesje! handig voor als je je telefoon hoesje afzonderlijk van je telefoon wilt opladen? :’)
  3: het aantal uur op papier is leuk, maar de concurent gaat hier dus over heen voor een lagere prijs en “Beter” Design. je hebt daar namelijk Opties!! (4)!

 4. *bwhmph, kuch, gorgel* (verslikt zich in de koffie)

  Kunnen jullie niet even waarschuwen voordat jullie een 1 april plaatsen? Schrok me de pl*uris, dacht dat het een serieus artikel was.

  Ow…. wacht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *