Bekendste Fortnite-pro nu in-game te spelen

Fortnite vereeuwigt de grootste streamer die de game op dit moment kent.

Fortnite had zijn gigantische succes nooit bereikt zonder de talloze grote streamers die de game dagelijks gratis adverteren. Vandaar dat Epic Games nu de grootste naam binnen de Fortnite-scene onsterfelijk maakt door middel van een in-game skin.

We hebben het dan natuurlijk over Richard Tyler Blevins, beter bekend als Ninja. De gigantisch rijke streamer die recentelijk naar streamingplatform Mixer verhuisde, krijgt vanaf vandaag een eigen in-game skin. Spelers kunnen de skin uiteraard kopen voor in-game geld.

Het is onderdeel van een evenement genaamd Icon Series, waarbij meerdere Fortnite-iconen omgetoverd worden tot in-game skin. Ninja is goed voor een viertal in-game items, namelijk de Ninja Outfit, de Ninja’s Edge Back Bling, de Ninja Style Emote en de Dual Katanas Pickaxe.

Epic Games kondigt in een blogpost tevens aan later hetzelfde te gaan doen met streamers Loserfruit en TheGrefg. Maar Ninja is natuurlijk de perfecte kandidaat voor een in-game skin; hij ziet er in het echt ook al behoorlijk cartoonesk uit met zijn gekleurde haar en vreemde outfits.

Naar verluidt kost de skin met alle andere extra’s 1.500 V-Bucks, wat omgerekend zo’n $15 is. Het is niet duidelijk of Ninja zelf een deel van de opbrengsten krijgt, maar hij zegt op Twitter wel dat je de code ‘NINJA’ moet gebruiken, wat ruikt naar het binnenharken van een portie van de inkomsten.

Het is niet voor het eerst dat Epic Games bekendheden in de game heeft verwerkt. Meestal zijn dat legale cross-overs, maar het Amerikaanse bedrijf neemt het regelmatig ook niet zo nauw met intellectual property. Tenzij het om hun eigen informatie gaat, dan zijn de rapen gaar.

Foto @EpicGames via Ninja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *