Bekijk hoe tof de Motorola Moto360 is in deze video

Motorola Moto360
Op Google I/O maakten we nader kennis met de eerste smartwatches die op Android Wear draaien: de LG G Watch en de Samsung Gear Live. Maar er is er één die er qua design uitspringt, en dat is de Moto 360 die later dit jaar op de markt komt. In deze video krijg je hem alvast van alle kanten te zien.

Motorola onderscheidt zich van elke andere smartwatch door de Moto 360 met een rond scherm uit te brengen. Nou ja, het scherm is bijna rond. Onderaan is het display afgevlakt, omdat daar de drivers zitten. Het scherm wordt omhuld door een roestvrijstalen kast. Verder beschikt het horloge over een leren band en een homeknop aan de zijkant van de behuizing.

Tot nu toe hebben we alleen nog maar een paar persplaten van de Moto 360 voorbij zien komen, maar in deze video toont Motorola ons alle details. Van de heldere kleuren op het scherm tot aan de werking van het grotendeels spraakgestuurde Android Wear toe. De Moto 360 lijkt wel iets dikker dan reguliere horloges, maar is absoluut een stuk attractiever dan andere smartwatches.

[gv data=”vFi-QpuZfXs”][/gv]

De Motorola Moto360 komt volgens de laatste geruchten in september op de markt. In de VS schijnt de prijs uit te komen op 249 dollar. Wat het horloge in Nederland gaat kosten is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Motorola/0_gelekt/Moto_360/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *