Call of Duty: Ghosts bevat meer dan alleen Amerikanen

Aliens.
In de nieuwe First-Person Shooter van Activision zitten namelijk ook buitenaardse wezens, volgens gelekte beelden.

Het gelekte beeld toont een screenshot uit de zogenaamde Exinction-modus, waarin dus klaarblijkelijk aliens bevochten moeten worden. Dit zou voor het eerst zijn dat de shooter-reeks interstellar gaat, eerdere versies hielden het in ieder geval nog bij deze aardkloot.

Ey klootshak, schiet die aliens dan, klootshak.

Activision zelf heeft nog geen details gegeven over Extinction-modus, maar deze beelden suggereren dat de speler een aantal uitdagingen moet doen, zoals bijvoorbeeld een bepaalde tijd uit handen blijven van de tegenstander, of deze met een specifiek wapen over de klink jagen.

De game is vanaf 5 november te koop en verschijnt voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U, en natuurlijk ook voor de PC. Versies voor Xbox One en PlayStation 4 komen tegelijk uit met de bijbehorende hardware. Wij zijn benieuwd.

2 reacties

  1. als er nu nog lamballen durven te beweren dat COD op een of andere manier realistisch is dan wil ik die persoon vriendelijk verzoeken zich vrijwillig aan te melden bij een TBS kliniek.
    COD gaat helemaal nergens meer over, ooit was het grappig, maar na 10 jaar op de zelfde engine te draaien kunnen ze niet meer meekomen met de nieuwe generatie spellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *