De acht beste game-trailers van Gamescon 2014

De acht beste game-trailers tijdens Gamescon 2014
De Gamescom beurs in Keulen opent morgen zijn deuren voor iedereen, maar wij hebben hier alvast de mooiste trailers op een rijtje.

1. Rise of the Tomb Raider

[gv data=”LVNT0bNKQZQ”][/gv]

Tijdens Gamescom zullen de bezoekers waarschijnlijk de eerste live beelden te zien krijgen van de nieuwe Tomb Raider game. Hij zal volgend jaar exclusief voor de Xbox One uitkomen. In dit nieuwste deel zullen we meer te weten komen over Lara Croft zelf terwijl ze wordt achterna gezeten door een onbekende organisatie.

2. Call Of Duty: Advanced Warfare

[gv data=”r66PFe_BeGs”][/gv]

In bovenstaande trailer zien we ruim zeven minuten aan gameplay van de nieuwe Call Of Duty game. Omdat deze game zich in de toekomst afspeelt krijg je de beschikking over een exo-skeleton pak. Hiermee kan je harder rennen en verder springen met de boost jump. De game ligt vanaf 4 november in de winkels.

3. Assassin’s Creed Unity

[gv data=”tR0uggS9iCA”][/gv]

In dit laatste deel van Assassin’s Creed heeft Ubisoft een hoofdrol weggelegd voor de stad Parijs. In de trailer zien we dan ook de prachtige stad gerecreëerd in de stijl zoals we die van Assassin’s Creed gewend zijn. Vanaf 28 oktober kunnen we zelf op ontdekkingstocht.

4. Below

[gv data=”yARUhqPCjAw”][/gv]

Below is een top-down spel waarin je als speler in de grotten van een eiland moet zien te overleven. Je zal vooral als ontdekkingsreiziger te werk moeten gaan terwijl je vreemde wezens van je af moet zien te slaan. Below zal exclusief op de Xbox One verschijnen, maar er is nog geen release-date bekend gemaakt.

5. Bloodborne

[gv data=”Hdzpy5UXT0Y”][/gv]

De eerste PS4 exclusive is Bloodborne van de makers van Dark Souls. De de trailer zien we de invloeden van Dark Souls dan ook zeker terug. Deze heerlijke hack & slash game in gotische stijl wordt volgend jaar verwacht.

6. Quantum Break

[gv data=”nlxIj6sT4uA”][/gv]

In deze game die mij erg aan Uncharted doet denken krijg je de mogelijkheid om de tijd te stoppen. Dat brengt natuurlijk een volledig nieuwe speelstijl met zich mee. Ik kan dan ook niet wachten om de game te gaan spelen. Helaas is er op dit moment nog geen release datum bekend.

7. Rime

[gv data=”GGhNL4uB8uI”][/gv]

Kennen we ICO en Journey nog? Rime heeft namelijk een aardig vergelijkbare vibe. In deze kleurrijke game zal je op onderzoek moeten gaan in een onbekende wereld. De game zal exclusief op de PS4 uitkomen, maar een release datum is nog niet bekend gemaakt.

8. Tearaway Unfolded

[gv data=”nMP_P45F8Ho”][/gv]

Tearaway Unfolded kenden we al van de PS Vita, maar zal nu ook naar de PS4 komen. Het spel wordt gemaakt door Media Molecule die je zou kunnen kennen van LittleBigPlanet. Met de controller van de PS4 zullen er een aantal nieuwe spel elementen worden toegevoegd. Dit spel zal zelfs voor de kleinste gamers onder ons een verademing zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *