De Recon Jet is Google Glass voor: vanaf nu te koop!

Recon Jet te koop
Waar Google Glass zeker tot 2014 op zich laat wachten, grijpt het Canadese bedrijf Recon Instruments hun kans om middenin de hype hun HUD (Head-Up Display) op de markt te brengen.

De bril is namelijk vanaf nu te pre-orderen voor maar 499 dollar, zo’n 1000 dollar goedkoper dan de vermoedelijke prijs voor Google Glass. Het gaat hier om een Pilot Edition waar maar een beperkt aantal van beschikbaar zullen zijn. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De Pilot Edition zal in december verscheept worden, waarna enkele weken later de standaard Recon Jet verschijnt voor 100 dollar meer.

De Pilot Edition zal in de basis voornamelijk sport-apps krijgen om de belangrijkste prestatiegegevens bij te houden. Denk aan resultaatverbetering, de afgelegde afstand en hartslag. Ook zal het display van de Recon Jet door middel van Bluetooth 4.0 nummerweergave en SMS-berichten weergeven van je iPhone of Android-toestel.

De interface van het Head-Up Display wordt komende tijd beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars zodat er mogelijk meer apps zullen zijn tegen de tijd dat we de bril op de deurmat kunnen verwachten. Zou een porno-app voor de Jet wel toegestaan zijn?

Meer beelden en specs zijn hier te vinden.

3 reacties

  1. Had iemand uit de Google top niet gezegd dat Glass aanzienlijk goedkoper zou worden als retail product?

    Glass ziet er wel een stuk beter uit trouwens, ik kan stiekem niet wachten er een te importeren, dat heb ik hier dan weer totaal niet bij.

  2. Het blieft er een beetje belachleijk uit zien maar ik vindt hem persoonlijk wat stoerder dan die van google. Die van google is wat meer lowprofiel en wat meer modern. Deze is wat sportiever en zal dus ook meer jonge gebruikers hebben. Ik vind hem er ook wel wat spy achtig uitzien.

  3. Niet zo praktisch voor dagelijks gebruik zoals google glass naar mijn mening.
    Sta je daar mooi met je zonnebril in Nederland of België waar de zon altijd schijnt, ow wait..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *