Deze deken vermindert stress en angst

Deze deken vermindert stress en angst
Zodat je beter kunt slapen.

Last van stress of angst waardoor je niet kunt slapen? Dan is de Gravity deken iets voor jou. Door het gewicht van de deken krijg je het gevoel dat je geknuffeld of simpelweg vastgehouden wordt tijdens het slapen.

Gravity is zo ontworpen dat het gewicht van de deken, 10% van je lichaamsgewicht, evenredig verdeelt wordt. Hierdoor daalt het stresshormoon cortisol en maakt het plaats voor serotonine en melatonine waardoor je eindelijk kunt relaxen.

[gv data=”2MEUMTyL7eo”][/gv]

Je kunt de deken ook gebruiken na een lange dag op het werk op de bank of als extra hulpmiddel tijdens het mediteren.

De deken is verkrijgbaar in 6 kg (15 lbs), 9 kg (20 lbs) of 11 kg (25 lbs) om te kunnen voldoen aan jouw eigen voorkeur en behoefte.

De binnenkant van de deken is 100% procent katoen, de buitenkant is van een zeer comfortabel micro plush stof. Je kunt buitenkant van de deken eenvoudig scheiden van de binnenkant door een rits, waardoor de deken ook zeer comfortabel is in de zomer. Ook kunt je de deken eenvoudig in de wasmachine stoppen.

De Gravity deken is een Kickstarter project. Vroege vogels kunnen deze deken voor $169 kopen. De geschatte bezorging vindt dan plaats in oktober want het benodigde doel van $21,500 is al gehaald.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *