Deze Netflix horrorserie keert terug!

Deze Netflix horrorserie keert terug!
En dat is goed nieuws voor de liefhebber.

The Haunting of Hill House met ‘onze’ Michiel Huisman was een megasucces in 2018. Het was misschien wel het beste wat Netflix ons bracht het afgelopen jaar. Je moet er wel fan van zijn natuurlijk, want The Haunting of Hill House slaagt goed in zijn opdracht: je het stuipen op het lijf jagen.

Het eerste seizoen van de serie kende niet per se een open einde. Toch was er wel een verwachting dat er een tweede seizoen zou komen, de reviews en de lof van de kijkers was immers enorm. Het hoge woord is er nu uit en Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van The Haunting of Hill House.

De serie laat het verhaal van seizoen één voor wat het is en komt met een geheel nieuw verhaal met nieuwe personages. De serie gaat ook anders heten, namelijk The Haunting of Bly Manor. Het tweede seizoen is gebaseerd op het horrorverhaal The Turning of The Screw van Henry James uit 1898.

Het verhaal gaat over een gouvernante die denkt dat het huis waar ze in werkt een spookhuis is. Ze gaat op onderzoek uit en komt vervolgens nare dingen tegen. Seizoen één moest het doen met 10 afleveringen, dus verwacht iets soortgelijks voor seizoen twee. The Haunting of Bly Manor verschijnt in 2020 op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *