Deze parachute beschermt je kostbare drone

Smartchutes
Hoevaak zie je wel niet op filmpjes dat een drone met een rotgang naar beneden lazert. Deze parachute voorkomt cruciale schade aan jouw drone.

Stel: Hoog in de wolken verliest jouw drone de verbinding met de besturing of de accu is leeg en komt hij onbestuurbaar naar beneden. Hoe voorkom je dan dat jouw dure speeltje niet kapot klettert op de grond? Juist! Een parachute! Een drone-gebruiker besloot dat het anders moest en begon een project op Kickstarter. Zo onstond SmartChutes. Een parachute die zelf berekent aan de hand van een gyroscoop of die in actie moet komen of niet. Op moment van schrijven heeft het project een slordige 20.000 dollar nodig om te slagen. Met nog 11 dagen te gaan moet het geld snel komen.

Je kunt hier het project bekijken en eventueel steunen. Voor ongeveer 130 euro is deze SmartChutes van jou. Een video zie je hieronder.

[gv data=”nqYZ3O9pz6g”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Dankzij de idiote regels in Nederland mogen multicopters straks toch niet meer hoger dan 50 meter vliegen. Op die hoogte zal de parachute waarschijnlijk niet eens openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *