Deze speaker speelt zwevend muziek voor je af

Om One bluetooth speaker
We kennen allemaal draadloze speakers, maar deze blijft dankzij een elektromagnetisch veld ook nog zweven én speelt muziek af door middel van een bluetooth-signaal.

De Om One, zoals de zwevende bluetooth-speaker wordt genoemd, is een crowdfunding project van het bedrijf Om Audio. Volgens het bedrijf zijn er een aantal redenen voor het design van de speaker. Het zwevende aspect zou ervoor moeten zorgen dat het geluid beter wordt geprojecteerd, waardoor de 3 watt-speaker klinkt als een speaker van 10 watt.

De speaker gaat zo’n 15 uur mee na het opladen, daarnaast is het via een ingebouwde speaker mogelijk om conference calls te voeren. De Om One bevat een speaker van 3 watt met een output van 110db. Een ding is in ieder geval duidelijk: de meeste bluetooth speakers zien er niet zo vet uit.

Via de website van het bedrijf is het mogelijk om speciale speaker te pre-orderen voor 179 dollar. Wanneer het product volgend jaar in de verkoop gaat, zal de speaker over de toonbank gaan voor een prijs van 199 dollar.

[gv data=”XCfhdmC7oMY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *