Dit zijn de 10 beste gadgets van 2015

R2D2-trident
Het jaar zit er bijna op. Een mooi moment om eens terug te blikken op de beste gadgets die we in 2015 tegenkwamen.

In 2015 kon je vibrators op afstand bedienen, ontdekken of je uit je bek stinkt (volgens een nog niet ingeloste Kickstarter-belofte ten minste) en het leven van je baby redden met een Bluetooth-sok. Apparata presenteert: de beste gadgets van 2015.

Klik op de titel om het bijbehorende artikel te lezen.

10. OhMiBod

Deze vibrator bedien je met een smartwatch

Welk probleem lost een op afstand bedienbare vibrator precies op? Wij gaan hier verder niets over zeggen en zetten OhMiBod gewoon op de tiende plaats.

9. G-Ro

G-RO rood

Een koffer met het uiterlijk van een Beats-koptelefoon (kijk maar goed) die naast het fraaie design beschikt over alle mogelijke opbergvakken en aansluitingen voor elektronische apparaten.

8. R2D2-koelkast

R2D2

Een robot die je een koel biertje brengt. Als hij niet zo verschrikkelijk duur was geweest had deze vinding ongetwijfeld op 1 gestaan.

7. Sony Afstandsbespeaker

Schat, waar ligt de afstandsbespeakering?

Volstrekt nutteloos en totaal belachelijk. En toch: waarom zou een afstandsbediening eigenlijk geen muziek spelen, en vice versa?

6. GoFish Cam

GoFish Cam

Als je een fanatiek visser bent heb je misschien wel je hele leven op deze uitvinding zitten wachten. Nu is het zo ver.

5. Robotchef

Laat je eten voortaan bereiden door de Robochef

De robotchef is in feite een hele robotkeuken. Voor een schamele tienduizend euro wordt er niet alleen voor je gekookt – de afwas zit er ook bij inbegrepen.

4. Trident onderwater drone

De Trident onderwaterdrone is nu al een succes

Episch. Speelgoed.

3. Hololens

Microsoft-Hololens

Nog meer episch speelgoed. Kijk eens wat de Hololens weet te maken van een in grafisch opzicht niet al te bijzondere ervaring als Minecraft.

2. Owlet babysok

Owlet sock
Natuurlijk, van een huilende baby word je wakker. Maar écht mis is het pas als een baby géén geluid maakt. Hoe kun je daar nu voor worden gewaarschuwd? Juist, met deze Owlet babysok.

1. Breathometer Mint

Breathometer-Mint

Uit je bek stinken: de één heeft er nooit last van, de ander altijd. De breathometer is welliswaar geen oplossing voor chronische geuroverlast, maar nu weet je in ieder geval wanneer het weer zo ver is. Deze crowdfunder zou in augustus worden geleverd, maar is nog nergens te bekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *