Eerste testversie van Windows 10 is nu te downloaden

Preview windows 10 vanaf nu beschikbaar
Windows-gebruikers die niet kunnen wachten om de nieuwe versie van het besturingssysteem uit te proberen, kunnen vanaf nu de testversie downloaden.

Wanneer je deze testversie wilt downloaden, heb je wel een account bij Windows Insider nodig. Dat kost overigens niets, dus laat je hier vooral niet door tegenhouden. Als je een account hebt aangemaakt, kan je hier de preview van Windows 10 downloaden.

Volgens Microsoft is het raadzaam om te wachten met het downloaden van deze versie als je niet zo technisch bent onderlegd. Daarnaast is het ook beter om de preview van Windows 10 op een computer te installeren die niet vaak in gebruik is, aangezien het nog steeds om een testversie gaat.

Gisteren kondigde het softwarebedrijf de opvolger van Windows 8.1 aan, die onverwachts de naam Windows 10 kreeg. Eerder werd nog gesproken over Windows 9 of Windows Treshold. Daarnaast waren veel Windows-gebruikers blij over het feit dat het startmenu weer terugkeert.

Je hoeft niet per se naar de winkel om een nieuwe computer aan te schaffen. Windows 10 werkt namelijk op dezelfde hardware als Windows 8.

9 reacties

  1. Net klaar met installeren 🙂 nu toch al zeer tevreden met de start-menu… Over een paar uur verder alles ontdekken nu eerst ff slaapie doen

  2. Ze kunnen me allemaal wat met hun Windows 10… Vanaf Windows XP is elke volgende Windows versie logger en trager geworden dan de vorige.
    (Dat is eigenlijk al zo vanaf Windows 3.10…)
    Misschien leuk voor de ‘phreakz’, maar als je gewoon vlot wilt kunnen (blijven) werken, is het verstandiger vast te houden aan wat wérkt en beproefd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *