Al het Apple Event-nieuws in een oogopslag


Tim Cook spreekt de zaal toe tijdens het Apple Special Event.

Dit bericht wordt steeds aangevuld, met een nadruk op de nieuwe devices die Apple wil introduceren: Inmiddels is het Live Event afgelopen
Het baasje van Apple is op het podium verschenen en dankt voor alle reacties die hij heeft gekregen op de weigering van Apple om de FBI te helpen.

Hij begon zijn serieuze bericht met een luchtiger bericht, dat er 1 miljard Apple devices op de wereld zijn, daarom heeft Apple ook een verantwoordelijkheid ten aanzien van de privacy.

Ook op het gebied van recycling probeert Apple te innoveren en daarvoor heeft het bedrijf Liam ontwikkeld. Deze robot herkent onderdelen van iPhones en haalt ze uit elkaar zodat de onderdelen weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarom roept het bedrijf iedereen ook op om zijn devices weer terug te sturen als ze niet meer gebruikt worden.

Na Research Kit dat Apple vorig jaar introduceerde, komt het bedrijf nu met Care Kit. Deze app gaat zich richten op geïndividualiseerde behandelingen voor patiënten.

De Apple Watch wordt goedkoper en krijgt nieuwere bandjes.

Er is een update in aantocht voor de software van Apple TV.

De iPhone SE komt en hij gaat $399 kosten.

Je kunt vandaag nog de nieuwste update voor iOS 9 downloaden, met de inspirerende naam iOS 9.3

De iPad Pro krijgt een kleiner zusje met een 9,7 inch display. Het scherm is hetzelfde als de 12,9 inch iPad pro, maar dan een aantal inches kleiner.

Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat Apple een keynote hield in de Town Hall, want volgend jaar verwacht het bedrijf in zijn nieuwe Campus te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *