Fortnite en OnePlus 8 krijgen unieke samenwerking

Fortnite en OnePlus 8 krijgen unieke samenwerking

De beste Fortnite ervaring op een smartphone heb je met de OnePlus 8 Series.

OnePlus is een merk dat vooral inzet op liefhebbers van mobiele gaming. Daar maakt het Chinese techbedrijf geen geheim van. Met zijn razendsnelle smartphones en game-modus zijn de toestellen geoptimaliseerd voor een potje gaming. Tel daarbij de 90Hz en 120Hz schermen van het bedrijf nog eens bij op.

Wil jij de beste ervaring met Fortnite dan moet je de OnePlus 8 hebben. OnePlus is een samenwerking met Epic Games aangegaan. Speciaal voor de OnePlus 8 heeft Epic Games een unieke update met Fortnite gemaakt.

Het maakt het mogelijk dat Fortnite op de OnePlus 8 en 8 Pro met een vloeiende framerate van 90 fps draait. Voorlopig zijn het de enige smartphones die de game met deze framerate kunnen draaien. Alle andere smartphones moeten genoegen nemen met 60 fps. Tablets is een ander verhaal. Zo speel je Fortnite op een iPad Pro met een framerate van 120 fps.

De update brengt wel een consequentie met zich mee. Volgens GameSpot werkt de populaire Battle Royale-game op een OnePlus 8 enkel als je de grafische instellingen op de allerlaagste stand zet.

De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro verschenen begin dit jaar. De verwachting is dat het Chinese techbedrijf in het najaar met een 8T-variant komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *