Waarom deze Fortnite-streamer ruim 65.000 euro kreeg

Fortnite streamer krijgt ruim 65.000 euro
Dat is nog eens een leuke donatie.

Je zal maar een game aan het spelen zijn als streamer en opeens komt er een dikke donatie binnen van 75.000 dollar, omgerekend ruim 65.000 euro. Het overkwam Exotic Chaotic. Een streamer op Twitch die de populaire game Fortnite speelt.

Dat geld kwam niet uit de lucht vallen, zo bleek. Tegenover Kotaku vertelde de streamer dat het geldbedrag afkomstig is van een vriend van Exotic Chaotic. In eerste instantie dacht de streamer dat het om een grapje ging, of dat iemand hem zat te fucken op zijn stream. De Twitch-gebruiker stopte zelfs met het spelen van Fortnite om zijn PayPal-rekening te checken waar de donatie op was gestort.

De donateur, KingMascot, is ook een Fortnite-streamer. Hij zegt zijn vriend te willen steunen met dit bedrag, omdat Exotic Chaotic zich in een moeilijke financiële situatie zou begeven. Hoewel streamers soms bakken met geld verdienen is dat niet voor iedereen weggelegd. Zo laat Exotic Chaotic weten dat het inkomen van zijn gezin niet heel hoog is. Zijn vriendin zou fulltime werken om zijn droomcarrière van Fortnite-streamer te ondersteunen. Daarnaast heeft hij ook zijn vierjarige zoon eten te geven. KingMascot kon het geld missen omdat deze streamer in een vroeg stadium had geïnvesteerd in Bitcoin.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *